google-site-verification=7j7vJ_rldQbwGeBuS_X3PO1ObPk9SwNA_m-aVqgso7I
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

TYTAN kémény- és kályhatömítő, fekete, 280ml

Ár:
2.594 Ft

TYTAN PROFESSIONAL kémény- és kályhatömítő, fekete színű, 280ml. Tartós és tűzálló tömítés. Kályhák, kémények, kandallók, tűzhelyek illesztéseinek, réseinek és repedéseinek tartós javítására, kitöltésére szolgál. Azbeszt mentes.
Nem tágul és nem húzódik össze, a hozzáadott üvegszál erősítés füst és gázbiztos réteget alakít ki. Kitűnően tapad fémhez, téglához, betonhoz. Alkalmas autók és motorkerékpárok kipufogócsöveinek javítására is. Hőellenállás: +1500°C

Cikkszám: 10043968
Elérhetőség: üzletünkben készleten (1-2 nap)
Menny.:db

Információk

Műszaki adatok: állaga puha paszta • sűrűség (ISO 2811-1) 1,92 +/- 0,02g/ml • bőrképződés 5-20perc • tapadásmentesség 5-10perc  kikeményedés 3mm/24 óra • zsugorodás ellenállás (ISO 7390) > 3 • alkalmazási hőmérséklet +5°C-tól +40°C-ig • hőmérséklet ellenállás +1500°C-ig • tárolási hőmérséklet 0°C-tól +25°C-ig

Alkalmazási útmutató: A felületnek tisztának, portól, koromtól, rozsdától, zsírtól és egyéb szennyeződésektől mentesnek kell lennie. A fémfelületeket tisztítsa és zsírtalanítsa acetonnal vagy etanollal. Annak érdekében, hogy megfelelő tapadást érhessünk el, enyhén nedvesítse meg a felületet a termék alkalmazása előtt. Vágjuk le a csavarmentes kartus tetejét, csavarjuk rá a kinyomócsövet és vágjuk le a hézag szélességének megfelelő szögben. Helyezzük a kartust a kinyomópisztolyba és nyomjuk a tömítőanyagot a résbe. Vízbe mártott kés vagy spatula segítségével simítsuk el a cementréteget. Hagyjuk megszáradni 24 órán keresztül. 
A friss tömítőanyag azonnal, vízzel eltávolítható. Megkeményedése után már csak mechanikus úton távolítható el. 

Kéménytömítő nem használható víz hatásának folyamatosan kitett hézagoknál, bitumenes vagy kátrány alapú anyagok, valamint lágyítószereket tartalmazó műanyagok esetében, központi fűtés elemeinek és gázcsöveknek a tömítésére.
 

Hasonló termékek

Letölthető információk

TYTAN PROFESSIONAL kémény- és kályhatömítő: 
Biztonsági adatlap 
Műszaki adatok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!