Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Születésnapi ajándékeső! 18 éves a Big Mix Plusz!

Nagykorúak lettünk! Ünnepelj Te is velünk!

Vásárolj meg legalább egyet a 18. születésnapi csomagunkban található termékek közül 2019. október 1-18. között azért, hogy megkaphasd extra ajándékainkat.

Ha az adott vásárlásod eléri a 18.000 Ft összeget, 2 ajándékot kaphatsz, ha 2×18.000 vagyis legalább 36.000 Ft értékben vásárolsz, 3 ajándék lehet a tied; és ha ennél is többre vágysz, az összeget is megduplázod, tehát minimum 72.000 Ft-ért vásárolsz, mind a négy különleges ajándékot megkaphatod.

A születésnapi eseményünket a Facebook-on megosztó vásárlóink között, az akcióban résztvevő termékekből sorsolunk ki ajándékot.

Nagykorúak lettünk! Ezt talán mi sem gondoltuk volna még 2001 október 1-én, amikor a Big Mix Plusz Kft. megalakult, hogy 2018-ra ilyen gazdag bolti és, a bigmixplace.hu-nak köszönhetően, ilyen széles webáruházi kínálattal rendelkezünk majd, és ennyi lelkes visszatérő és egyszeri vásárló fog megörvendeztetni bennünket érdeklődésével és, hogy több ezer embernek több ezer termékkel tudjuk a felmerült problémáikra a megoldást felkínálni.

Vásárolj meg legalább egyet a 18. születésnapi csomagunkban található termékek közül 2019. október 1-18 között, hogy megkaphasd extra ajándékainkat!

Ha az adott vásárlásod eléri a 18.000 Ft-os összeget, 2 ajándékot kaphatsz, ha 2*18.000, vagyis legalább 36.000 Ft-ért vásárolsz, 3 ajándék lehet a tiéd, és ha ezt az összeget is megduplázod, vagyis minimum 72.000 Ft-ért vásárolsz, mind a négy különleges ajándékunkat megkaphatod.

Nézz szét webáruházunkban vagy boltunkban, és válogass több ezer termékünk közül! Használd ki a lehetőséget! Hozd előre a karácsonyi vásárlást, lepd meg a párod egy klassz szerszámmal vagy egy csinos kaspóval például....

Ünnepeld velünk 18 éves fennállásunkat!

A születésnapi eseményünket a Facebook-on megosztó vásárlóink között, az akcióban résztvevő termékekből sorsolunk ki ajándékot.

Kövesd a Facebook-oldalunkon megjelenő posztokat is, ahol bemutatjuk az akcióban résztvevő termékeinket, és az ajándékokat is!

Hozzánk érdemes betérni! Látogass meg és lepj meg bennünket Te is! Várunk szeretettel a webáruházunkban, a bigmixlace-n, és a Big Mix Plusz Kft. érdi üzletében is, a Budai út 72. szám alatt.

Íme az ajándékok:

18.000 Ft vásárlás felett, ha legalább egy akciós terméket is megvásárolsz   és   

36.000 Ft vásárlás felett, ha legalább egy akciós terméket is megvásárolsz, a két előző ajándék és  

72.000 Ft vásárlás felett, ha legalább egy akciós terméket is megvásárolsz, a három eddigi ajándék és   

 

Az akcióban résztvevő termékeinket alább, a "Kapcsolódó termékek" között találod.

Tartalomhoz tartozó címkék: 18_ születésnapi akció