google-site-verification=7j7vJ_rldQbwGeBuS_X3PO1ObPk9SwNA_m-aVqgso7I
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Karácsonyi dekoráció

Rendezés:
Nézet:
Beltéri fényfüzér 30 darab színes micro-LED-del, amelyek mindegyike fényesen ragyogó, pontszerű fényt bocsát ki. A vékony, átlátszó vezeték lehetővé teszi, hogy a fényfüzért bárhová feltűnésmentesen elhelyezzük. A be- és kikapcsolóval és az időzített ismétlés funkcióval (6 óra be-, 18 óra kikapcsolt állapot) könnyedén irányíthatja a fényeket, míg a tápellátás 2 x 1,5 V (AA) elemmel működik, amelyek nem tartoznak a csomaghoz. Varázsoljon meghitt hangulatot otthonában és élvezze a színes micro-LED-ek által teremtett csodálatos atmoszférát!
1.496 Ft
Az ML 20/WH pont ezt kínálja: egy beltéri fényfüzér 20 db hidegfehér micro-LED-del, amelyek mindegyike fényesen ragyogó, pontszerű fényt bocsát ki. A vékony, átlátszó vezeték lehetővé teszi, hogy a fényfüzért bárhová feltűnésmentesen elhelyezzük otthonunkban. A be- és kikapcsolóval könnyedén irányíthatja a fényeket, a tápellátás 2 x 1,5 V (AA) elemmel működik, amelyek nem tartozék. Varázsoljon meghitt hangulatot otthonában az ML 20/WH fényfüzérrel, és élvezze a hidegfehér micro-LED-ek által teremtett csodálatos atmoszférát!
1.259 Ft
Beltérre tervezett fényfüzér 20 db melegfehér micro-LED-del, amelyek mindegyike fényesen ragyogó, pontszerű fényt bocsát ki. A vékony, átlátszó vezeték biztosítja a feltűnésmentes elhelyezést. Karácsonyfára, ablakba vagy asztali díszhez is kiváló választás. A be- és kikapcsolóval könnyedén irányíthatja a fényeket, a tápellátás 2 x 1,5 V (AA) elemmel működik, amelyek nem tartozékok.
1.259 Ft
Akril rénszarvasunk a kert dísze lesz Önnél is! 50 db hidegfehér / melegfehér kiválasztható színű LED-del rendelkezik, így a választás az Ön kezében van, hogy hideg vagy meleg árnyalatú ragyogást választ! A termékhez kültéri adapter tartozik. 65 cm magas. 48 LED biztosítja a ragyogást! 
45.329 Ft
2 darabos szettben kapható, narancssárga izzójának köszönhetően hangulatos világítást ad. 
752 Ft