Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Tisztelt Érdeklődőnk! Kedves Vásárlónk!

2001-ben létrehozott épületgépészeti és barkács üzletünket, 2011-ben megnyitott webáruházunk erősíti. Gyártóink és beszállítóink stabil hátteret nyújtanak, garanciális feltételeket biztosítanak több ezer termékünkhöz. Fejlődésünk eredményeképpen, előbb üzletünket költöztettük frekventáltabb helyre 2014-ben Érd centrumába, majd később 2017-ben webáruházunkat is teljesen átalakítottuk, a könnyebb és gyorsabb vásárlás érdekében. 

Hisszük, hogy a kereskedelem nem csupán termékek értékesítése, hanem a felmerült problémák megoldásának eszköze. Cégünkkel, a Big Mix Plusz Kft-vel, ezzel a hitvallással igyekszünk érdeklődő ügyfeleink problémáira megfelelő megoldást találni. Hiszen a vásárló nem egy terméket keres, hanem egy problémájának a megoldását. Mi így állunk hozzá, a kezdetek óta, és a tapasztalat minket erősít. Visszatérő vásárlóink meghálálják az odafigyelést, mert tudják, hogy kérdéseikre nálunk választ találnak.

Szeretném, ha szánnál néhány percet rá és megnéznéd, hogy milyen dolgokban tudunk neked is segíteni, mint néhány ezer más vásárlónknak.

Nem tudom, hogy Te, hogy vagy vele, de egy házban vagy lakásban, mindig kell valami, amitől jobb, szebb vagy használhatóbb lesz otthonunk.
A múltkor én is csak egy szúnyoghálót dobtam otthon össze az ajtóra, előtte megírtam a kis listámat, mi minden kellhet hozzá: szúnyogháló, ajtócsappantyú, mágneszár, tűzőgépkapocs, forgácslapcsavar, szegletvas, rúdzár, tipli. Milyen jó, hogy van az üzletünkben, gondoltam. A fatelepre már csak a lécért kellett átmennem.
Nálad is előfordult már, hogy pl. csöpög a csap és csak egy tömítésért kellene leugrani valahová, de hová és mikor, jön a kérdés és így maradt még hetekig a probléma? Vagy a nyár kihívása, mikor nem csak mi igényeljük a vizet gyakrabban, hanem a növényeink is; és amikor összeraknád a tavalyról eltett locsolótömlőt, akkor jössz rá, hogy néhány helyen lukas, vagy a csatlakozója fáradt már el. No, ilyenkor megint a kérdés, ami átfut a fejeden, mikor és hol tudnád ezt gyorsan megoldani?

Most már tudod, hogy mi készek vagyunk segítséget nyújtani a legegyszerűbb ilyen otthoni problémától, akár az esővíz célszerű újra hasznosításáig! És sorolnám még mi mindenben, de tudom a Te időd is drága, így nem is rabolom tovább.

Mielőtt rendelsz, csak arra kérlek, nézd meg webáruházunk kínálatát, hogy lásd, hozzánk szinte bármilyen kérdéssel fordulhatsz. És tudd, lehet, hogy éppen a hétvégén, vasárnap, vagy este kilenckor jut eszedbe valami, amire szükséged lehet, csak egy Klikk és Kész: https://www.bigmixplace.hu, mi azon leszünk, hogy segítsünk.

Jó böngészést, kellemes vásárlást! 

Üdvözlettel:
Csengeri Attila
a Big Mix Plusz Kft. ügyvezető tulajdonosa
és a bigmixplace.hu csapata