Olajok, növényi zsírok
Allergén anyagokat nem tartalmaz, a Paleo táplálkozás alapanyaga. Magvas zsírtartalmú vaj, serkenti az emésztést, erősíti az immunrendszert. Felhasználható: sütéshez, főzéshez, de kenyérre kenve is.
Kókusz gyümölcs húsából préselt olajból készült. Koleszterintől és adalékanyagoktól mentes. Nem hidrogénezett.Színtelen, íztelen és szagtalan, így jól alkalmazható sütéshez, főzéshez, 198 Celsius fokig nem oxidálódik. Étkezési célú felhasználása mellett számos területen alkalmazható. Molekuláris szerkezetének köszönhetően könnyen felszívódik a bőrbe és annak mélyebb rétegeibe.
100%-os, antioxidánsban és ásványi anyagokban gazdag szűz tökmagolaj a szervezet igazi támogatója. Egészségmegőrző hatása már bizonyított, emellett magas telítetlen zsírsav tartalmának köszönhetően frissíti a testet, és fokozza a szellemi teljesítőképességet.Felhasználási javaslat: egészségmegőrző hatás érdekében napi egy evőkanál javasolt salátaöntetként pirítósra vagy kenyérre kenve, vaj helyett is használható.
100%-os, antioxidánsban és ásványi anyagokban gazdag szűz tökmagolaj a szervezet igazi támogatója. Egészségmegőrző hatása már bizonyított, emellett magas telítetlen zsírsav tartalmának köszönhetően frissíti a testet, és fokozza a szellemi teljesítőképességet. Felhasználási javaslat: egészségmegőrző hatás érdekében napi egy evőkanál javasolt salátaöntetként pirítósra vagy kenyérre kenve, vaj helyett is használható.